Tendințe de căutare în ultimile 7 zile pentru categoriile : Transport, Mobilă și Interior, Reparații și Construcții.

17 мар 2022
828

Se întreabă lumea ce este acum la mare căutare pe 999.md, ar fi sarea unicul produs pe care îl caută utilizatorii în ultima săptămână? Într-adevăr, acest produs este în top , dar în acest articol vrem să vă prezentăm și alte categorii care sunt printre cele mai vizitate.

Tarifele Pro și Premium vă oferă acces la tendințe de căutare pe 999.md pentru o perioadă de 7 zile, 30 de zile, 60.


Am ales 3 categorii pentru a vă prezenta tendințele din acestea: «transport» ,«mobilă și interior», «reparații și construcții».

Zilnic, categoria transport este vizitată de la 30 până la 40 mii de utilizatori unici, categoria mobilă și interior de circa 2 mii până la 3 mii utilizatori, iar categoria construcții și reparații de aproximativ 3 mii de utilizatori până la 4 mii.

La ce vă ajută tendințele de căutare? 

Aceste tendințe de căutare vă ajută să vă adaptați la schimbările cererii pe piață și comportamentului consumatorului pentru a determina oportunități potențiale de dezvoltare.

Top 3 căutări în categoria transport

Atunci când vorbim despre categoria transport, ne referim atât la vehicule cât și la transportarea pasagerilor/ coletelor.

Iată 3 cele mai populare căutări pentru transport destinat pasagerilor sau coletelor:

  • Transport Iași 

  • Transport Germania

  • Transport Polonia


Dacă prestați servicii de transport, acum e momentul potrivit să vă plasați anunțurile, pentru că există o cerere foarte mare.


 

Important este să adăugați numărul dvs de contact, puteți adăuga în descriere și zilele în care se realizează cursele, informație despre prețul călătoriei.



Dacă ne referim la autoturisme, cunoaștem că această categorie este una dintre cele mai accesate, însă tendințele în materie de marcă se schimbă mereu. De asemenea a crescut cererea pentru mașini în chirie pe zile/ săptămâni/ luni.

Iată top 3 mărci în cereri în ultima săptămână: 

1. Mercedes 

2. Toyota 

3. Volkswagen 

Dacă deții un auto- centru, o parcare auto sau mașini care sunt în căutarea unui nou proprietar, plasează anunțurile în categoria ,,transport’’.

 

Vă recomandăm să utilizați opțiunile avansate ale site-ului 999, adăugați mai multe fotografii calitative, realizate din mai multe unghiuri, iar astfel anunțul dvs devine mai atractiv. Cu tariful Pro și Premium aveți posibilitatea să adăugați 20.000 de caractere, profitați din plin de aceasta și scrieți o descriere completă :caracteristicile mașinii, modelul, anul, km pe bord, etc.


Ce caută utilizatorii 999 în categoria ,,mobilă și interior’’?

1. Mobilă la comandă și anume ,,masă’’ 

2. Mobilă pentru baie 

3. Mobilă pentru copii 

Din cuvintele cheie, putem determina că e momentul oportun să vă promovați produsele sau serviciile din acest domeniu. Potențialii clienți sunt în căutare de mobilă calitativă . 

 

Vă recomandăm să utilizați etichetele pentru a vă evidenția anunțul. Această funcționalitate va oferi anunțului dvs. mai multă vizibilitate și posibilitatea de a atrage atenția la mai mulți cumpărători, care caută articolele pe 999.

Categoria – Reparații și construcții

În această săptămână,  peste 74 de persoane au folosit cuvântul cheie ,, reparații’’. Utilizatorii platformei 999.md au căutat: Reparația apartamentelor,  servicii de arhitectură, design și proiectare, hidroizolare pentru acoperiș.

Dacă prestați aceste servicii, plasați-vă anunțurile, oamenii caută specialiști cărora să le încredințeze reparația apartamentelor.

Dacă ne referim la construcții, utilizatorii sunt în căutare de : uși, perforatoare și faianță.

 

Vă sugerăm să scrieți o descriere completă a produsului pentru că aceasta poate ușura decizia cumpărătorului, în alegerea produsului sau serviciului.

Vă îndemnăm să verificați tendințele de căutare și să vă adaptați cu ușurință strategia de vânzare și dezvoltare.