Utilizatorii business pot folosi 5 conturi într-o singură aplicație

14 мар 2022
3 686

Pentru utilizatorii planurilor tarifare Pro și Premium, în aplicația 999 de pe Android a apărut versiunea beta pentru noua funcționalitate – conturile multiple. Acum nu mai trebuie să ieșiți de fiecare dată din aplicație pentru a vă schimba contul.

Noua funcționalitate lucrează  prin analogie cu rețelele sociale deja cunoscute - Facebook, Instagram sau Telegram. Acum, utilizatorii care au conectat unul dintre tarifele 999 Business pot adăuga până la 5 conturi și se pot comuta între ele în doar 2 clickuri.


Dacă nu sunteți conectați la 999 Business, o puteți face aici: pentru persoane juridice conectarea este gratuită, pentru persoane fizice există un plan tarifar Pro - pentru 29 de lei pe lună. Citiți mai multe despre 999 Business aici.

Cum conectăm un cont nou?

În aplicația Android, un alt buton special a apărut în meniul lateral din antetul profilului de lângă butonul „Cont de depozit”. Pentru a adăuga un cont, faceți clic pe el și apoi faceți clic pe Adăugare cont.

Veți fi redirecționat către pagina de conectare. Introduceți datele de conectare și parola contului la care doriți să vă conectați sau utilizați autentificarea folosind e-mail sau profilul Facebook.


Asta e tot. Acum veți avea o listă de conturi conectate în bara laterală, inclusiv pe cel curent.


Cum se realizează comutarea între conturi?

Multi-accounting în aplicația 999 funcționează dupa logica conturilor multiple în aplicația Telegram, dar după un principiu mai simplificat.

Pentru a comuta, pur și simplu selectați contul dorit din listă și confirmați că doriți să comutați. Nu mai trebuie să ieșiți din aplicație și să vă conectați din nou - doar 2 clickuri și vă puteți schimba contul. Dacă este necesar, conturile conectate pot fi șterse și pot fi adăugate altele noi.

Toate conturile conectate sunt afișate sub contul dvs. principal sau în contul „părinte”, iar pentru contul conectat sunt afișate acesta și contul „părinte”.

În acest moment, funcția de conturi multiple este disponibilă doar în versiunea beta în aplicația 999 pe Android și deocamdată doar pentru un smartphone. Dacă vă conectați cu același cont pe două telefoane diferite, conturile adăugate vor apărea doar pe un singur dispozitiv. Pe viitor, funcționalitatea de conturi duble va fi doar completată și va apărea pe alte platforme.

Pentru a începe să utilizați noul serviciu, actualizați aplicația sau ștergeți-o și descărcați versiunea actualizată de pe Play Market.