5 motive să vă conectați la Marketplace în februarie

28 янв 2022
1 204

După un ianuarie cam adormit la capitolul vânzări, avem o soluție eficientă ce va permite să treziți interesul clienților voștri. Februarie este o lună benefică pentru shopping, fiind una dintre cele mai active perioade de vânzări după sărbătorile de Anul Nou. Ziua Îndrăgostiților și 23 februarie sunt două “boostere” ce vor motiva potențialii cumpărători să intre pe 999 și să caute daruri pentru cei dragi. Dacă aveți produse potrivite pentru aceste sărbători, nu ezitați să vă conectați cât mai curând la Marketplace! 


Iată 5 motive de ce să o faceți chiar acum:

Veți avea acces la audiența 999.md
Din momentul în care veți înregistra magazinul pe Marketplace, veți avea acces la 3 milioane de potențiali clienți, membri ai platformei 999.

Veți fi promovat pe mai multe canale de vânzări online
Pentru întreaga perioadă de sărbători, echipa Marketplace a planificat un șir de acțiuni pentru ca produsele dvs să ajungă în atenția cumpărătorilor:
- Campanii de newsletter cu peste 100 000 de contacte în baza de date
- Postări pe rețelele noastre de socializare cu link-uri spre site
- Mărirea traficului spre categoria produselor dvs,  prin lansarea publicității pe rețelele sociale
- Articole utile pe blog cu sugestii de cadou și link-uri spre produs
- Bannere atractive pe 999.md

Veți putea livra produsele în toată țara 
Colaborând cu Marketplace, veți beneficia de serviciul de livrare la condiții avantajoase. Produsele dvs vor putea fi livrate atât în Chișinău, cât și în orice colț al țării. 

Nu e nevoie să faceți investiții mari în propriul website. Încărcați produsele direct pe Marketplace
Vă oferim o platformă de încredere, cu un sistem sigur de plată pentru cumpărături online, astfel încât potențialii clienți să poată beneficia de servicii calitative. De asemenea, veți avea acces la propriul cabinet business, cu o interfață comodă și instrucțiuni clare de adăugare a produselor pe site.


Veți avea legătura directă cu echipa suport 

Marketplace este un intermediar de încredere care vă ajută să rezolvați cât mai rapid întrebările legate de comandă, plată sau livrare. Veți primi tot suportul necesar pentru ca mărfurile dvs să arate cât mai avantajos pe pagină. Suntem în legătură permanentă atât cu magazinele cât și cu clienții și avem drept scop să oferim o experiență cât mai plăcută de shopping online.



Conectați-vă chiar acum și vedeți cât e de simplu:
http://marketplace.tl.999.md/