Cu ce-i mai bun Booster decât alte metode de promovare online?

22 ноя 2021
361

Știi cum e pe 999.md? Utilizatorii intră pe site și se trezesc în mijlocul unui amalgam de oferte care rulează necontenit sub ochii lor, ademenindu-i și încurcându-i înainte să ia decizia de a cumpăra de la tine. 


Tocmai de asta, dacă ești vânzător pe 999, ai nevoie de un truc al tău, un colac de salvare care să scoată la suprafață anunțul tău atunci când se scufundă în adâncurile celor peste X de oferte noi care apar zilnic pe site. 

Astăzi descoperim dilema și anume cum să ajungi în topul vizualizărilor pe 999. 

Da, da, știm ce-o să zici. Concurența e mare, publicitatea e scumpă, oricum o să vând greu… L-am convins pe colegul nostru, Cris, să ne explice ce este și cum funcționează serviciul Booster: 


- Cris, dă-mi, te rog, o definiție pentru Booster, așa încât ar întelege-o și un copil care în viitor se vede un om de afaceri

Booster nu este altceva decât publicitate. De exemplu dacă un copil vrea să-și vândă picturile sau obiectele  handmade pe 999 și va promova acest anunț prin Booster, atunci anunțul va apărea în toate secțiunile site-ului 999.md. Utilizatorii l-ar vedea pe prima pagină, în categorii, chiar și pe paginile anunțurilor similare (adică ale concurenților). 


- Ai nevoie de niște ”abilități speciale” ca să poți activa acest serviciu? Cât de complicat este să-l configurezi?

Știi copii din secolul 21 sunt foarte avansați și le pricep pe toate, iar acest serviciu,e chiar mai simplu decât bună ziua. Nu-ți ia mai mult de 3 minute. Trebuie să accesezi anunțul, să selectezi serviciul Booster, să alegi bugetul zilnic, durata promovării și să apeși cu hotărâre butonul ”Activați”.  


- Bine, dar cum aflu dacă merge sau nu merge? Cum verific felul în care se desfășoară campania de promovare?

Ca efect imediat, înțelegi că serviciul funcționează atunci când ești din ce în ce mai contactat de cumpărători. Totodată, promovarea Booster are efect de lungă durată: dacă utilizatorul nu are nevoie de produsul tău acum, va memora anunțul și se va întoarce mai târziu. În orice caz, odată ce activezi Booster, ai acces la un raport desfășurat privind rezultatele pe care le-a înregistrat anunțul. Aceste informații le găsești în cabinetul personal în secțiunea ”Anunțuri”. 


Acum că s-a făcut ”lumină” și am clarificat aceste detalii, poți accesa chiar acum anunțurile tale pentru a activa Booster! Apropo, acum serviciul poate fi activat selectând mai multe anunțuri odată!

Dacă totuși au mai rămas semne de întrebare, ne le puteți găsiți la numărul de telefon: 

022 888 000 sau adresa de email: info@999.md