A fost adăugat Auction Booster

13 сен 2021
250

Auction Booster vă permite să vă setați propriul preț pentru un click, astfel încât să puteți concura pentru cele mai vizualizate secțiuni ale site-ului și să obțineți cele mai multe vizualizări. 


Pentru a participa la licitație, este suficient să schimbați prețul pentru click, apăsând pe butonul ”+” din meniul de setări Booster. O mișcare mărește prețul cu 0,2 lei.

De asemenea, în meniul de setări Booster veți găsi un panou grafic în care este afișat gradul de distribuire a anunțului în funcție de prețul pentru click pe care îl stabiliți. 

Dacă nu doriți să participați la licitație, puteți lansa Booster la prețul standard de 20 de bani per click, iar promovarea va funcționa ca înainte, adică prioritate de afișare va fi acordată celui mai relevant anunț.

Relevanța unui anunț este calculată în baza următoarelor valori:

  • Respectarea intereselor cumpărătorului în funcție de subcategorii și categorii;

  • CTR publicitar - raportul dintre numărul de afișări și numărul de clicuri.

Gradul de relevanță al unui anunț este influențat, de asemenea, de promovarea prin intermediul Booster, însă, în acest caz, în mod prioritar, afișarea anunțului va depinde de prețul pentru clic selectat. 

Momentan, noul Booster este disponibil doar în categoria "Aparate telefonice și gadget-uri", în curând va fi disponibil pentru toate categoriile.