Ce echipamente pot găsi fotografii pe 999

19 авг 2021
453


Știți deja că pe 999.md puteți găsi orice, iar echipamentele pentru fotografi nu sunt o excepție. Fie că ești fotograf profesionist, fie - simplu amator, în cele peste 6000 de anunțuri din subcategoria ”Foto”, puteți găsi de la aparate foto retro, până la cele mai noi și moderne accesorii utile pentru această activitate.


În funcție de model sau preț, oricine este interesat de acest domeniu va putea găsi un aparat foto pentru gustul, nivelul de experiență și buzunarul lui. 

Stativul, monopiedul, trepiedul sunt indispensabile atât pentru fotografiere cu echipament profesional, cât și pentru telefon. Astfel de accesorii ușurează considerabil munca unui fotograf profesionist, dar mai ales, sunt utile pentru cei care au afaceri online și sunt foarte activi pe rețelele de socializare. 

90% din calitatea unui material foto depinde de lumină, iar dacă în trecut lumina naturală avea mereu prioritate, acum există o mulțime de accesorii de iluminat care o pot înlocui cu brio. Există chiar sisteme de iluminare care pot imita lumina apusului! E suficient să tragi cu ochiul peste anunțurile din această categoriile ca să vezi diversitatea și prețurile. 

Nu vrei să afli cum e să rămâi fără baterie exact în momentul în care lumina este cea mai bună sau, mai grav, în mijlocul unui eveniment pentru care ai semnat un contract. Tocmai de aceea, bateriile sunt accesorii obligatorii, pe care ar fi bine să le ai într-un număr cât mai mare (pentru orice eventualitate).

Niciodată nu poți ști de câte carduri de memorie vei avea nevoie, mai ales când este vorba de un eveniment dinamic și plin de viață, la care parcă ai vrea să prinzi orice moment. De aceea, e bine să-ți asiguri orele de muncă, având cel puțin 3-4 carduri de memorie goale de rezervă.

Rucsacuri, huse, fundaluri, telecomenzi, curele și tot felul de alte mici accesorii care completează echipamentul și fac activitatea de fotograf mai ușoară - pe toate le poți găsi în categoria ”Audio-Foto-Video”, subcategoria ”Foto”, indiferent dacă ești începător sau ai deja ani de experiență în domeniu.

De asemenea, în cazul în care de-a lungul timpului ți-a rămas echipament pe care nu-l mai folosești, nu-l lăsa să prindă praful, poți crea un anunț pe 999 și să-l vinzi mai repede decât te-ai aștepta.