Secretele anunțului perfect care te agață

12 авг 2021
3 657

În fiecare zi, peste 4.000 de anunțuri noi apar pe 999.md. Pentru ca produsul dvs. să nu rămână neobservat printre sute de produse similare, aveți nevoie de un anunț clar și bine scris, care cu siguranță să atragă cumpărătorul și să-l ajute să ia o decizie în favoarea dvs.


Vă prezentăm 6 sfaturi utile despre cum să scrieți un anunț vizibil:

1. Creați un titlu informativ și unic

Titlurile au o sarcină simplă, dar importantă – să atragă atenția. Alcătuiți titlul astfel încât să fie informativ și să transmită semnificația anunțului, să fie unic și util cumpărătorului.

❌  "Căști AirPods bune"

✅  "Căști originale AirPods 2 în stare excelentă"

Este un avantaj dacă folosiți în titlu cuvinte cheie. Astfel, anunțul dumneavoastră va apărea mai des în rezultatele căutării.


2. Alegeți corect tipul de anunț pentru produsul dumneavoastră

Când plasați un anunț pe 999.md, asigurați-vă că ați ales corect categoria și subcategoria pentru produs. Dacă totul este indicat corect, moderatorul nu vă va bloca anunțul, iar cumpărătorul va găsi mai repede anunțul dumneavoastră.

❌   "Dau în chirie un apartament cu 2 camere, 200$". Tipul anunțului: „Vând”

✅   "Dau în chirie un apartament cu 2 camere, 200$". Tipul anunțului: „închiriere pe lună”

3. Căutați categoria corectă pentru produs

Produsul dumneavoastră nu se încadrează în niciuna dintre categoriile principale sau nu sunteți sigur în care dintre categorii să-l plasați? Faceți clic pe câmpul „Nu știți unde să trimiteți?”. Categoriile dorite vor apărea în bara de căutare.


4. Scrieți un anunț cu caracter informativ

Atunci când anunțul are un text scurt și concis este bine, dar mai bine atunci când cumpărătorul potențial găsește răspuns la toate întrebările sale. Povestiți despre produs în detaliu: ce avantaje are, motivul vânzării, istoricul produsului, prețul, cum și când puteți fi contactat.

❌   Vând rochie, mărimea М, a fost purtată o singură dată

✅   Vând rochia mea de seară, deoarece modelul nu mai este actual pentru mine. Rochia este în stare bună, a fost purtată o singură dată la un eveniment. Am comandat-o din Italia, marca ZARA, mărimea S, dar se va potrivi și pentru M. S-a dat drumul o cusătură pe mânecă, de aceea voi face o mică reducere.

Sunați sau scrieți oricând, voi fi bucuroasă să vă răspund la întrebări!

 

5. Încărcați fotografii de calitate

Primul lucru pe care îl observă cumpărătorii sunt fotografiile. Astfel ei evaluează produsul și decid dacă să vă contacteze sau să caute mai departe. Este salutabil să faceți din start fotografii bune și de înaltă calitate cu produsul dumneavoastră.

❌   Imagini de pe net

❌   Nu se vede bine produsul: este prea întunecată sau prea luminată imaginea

❌   Nu ați pus fotografii deloc

✅   Iluminare reușită

✅   Multe fotografii din diferite unghiuri și imagini detaliate

✅   Produsul arată prezentabil

 

6. Structurați-vă textul

Dacă anunțul dvs. are mai mult de 3-5 rânduri, este mai bine să-l împărțiți în mai multe paragrafe. Acest lucru va face textul mai ușor de citit. Dacă enumerați avantajele sau parametrii, utilizați listele – astfel informațiile pe care le dați vor ajunge mai repede la cel care citește anunțul. Scrieți cu cuvinte simple, astfel încât anunțul să arate ca scris de oameni pentru oameni.

❌  "Apartament de vânzare la Botanica. Odăile din apartament sunt realizate cu renovări de calitate europeană din materiale ecologice. Baia este dotată cu duș. Infrastructură dezvoltată. Apartamentul este echipat cu un sistem autonom de încălzire, care vă permite să reglați temperatura în funcție de sezon. Pereții interiori sunt acoperiți cu vată minerală izolatoare. Blocul în care este situat apartamentul este dotat cu un sistem de internet de mare viteză și TV prin cablu. Ușa din față este din metal. Ferestre cu geam termopan."

✅  "Apartament cu 2 odăi de vânzare la Botanica, în zona parcului Valea Trandafirilor. Apartamentul este mare și spațios de 60 mp, este situat într-o zonă verde și îngrijită. În apropiere se află un parc cu lacuri și litoral unde vă puteți plimba cu toată familia.

Apartamentul este dotat cu toate cele necesare:

— Camera de baie este echipată cu o cabină de duș cu un sistem modern de duș cu 6 moduri.

— Coridorul spațios are un sistem de depozitare încorporat.

— Ușa frontală este blindată, din metal.

— Casa are un sistem de supraveghere video.

— La 10 minute de mers pe jos se află un magazin alimentar mare, o școală, o grădiniță.

— Ferestrele cu membrană triplă sunt izolate fonic.

— Pereții sunt suplimentar izolați cu vată minerală.

— Două ascensoare, dintre care unul este pentru cărucioare.

— Casa are rampe și un hol spațios.

— Apartamentul este mobilat și utilat complet, gata de mutat.

Prețul apartamentului — 50 000 euro, ar mai cedăm din preț. Ne puteți telefona la numărul 060000000."

După cum vedeți, este nevoie de doar 6 pași rezonabili ca să creați un anunț cu 99% mai atractiv decât cele create de concurenții dvs. Și acest lucru îl puteți face chiar acum. Deschideți oricare dintre anunțurile dvs. și modificați-l!