Cum să cumperi corect de pe 999.md. 8 sfaturi pentru cumpărători

28 июл 2021
3 278

Pe 999.md există 22 de categorii diferite în care se publică zilnic peste 4000 anunțuri, de aceea să cauți și să găsești ceea ce ai nevoie într-un timp scurt, este foarte simplu și accesibil pentru oricine. Totuși, pentru a avea parte numai de colaborări reușite, ar fi bine să țineți cont de următoarele sfaturi:


    1. Citiți cu atenție descrierea anunțului și analizați fotografiile pentru a vă asigura că este ceea ce căutați;

    2. Înainte să plătiți, stabiliți o întâlnire cu vânzătorul pentru a vă asigura că produsul corespunde cu descrierea din anunț. 

    3. Evitați să oferiți avans! Unii vânzători se pot dovedi a nu fi de încredere, de aceea ar fi mai bine să vă asigurați înainte să faceți vreun transfer.

    4. Utilizați chatul 999.md, astfel, pentru orice eventualitate, conversația va fi salvată. 

    5. Aveți la dispoziție funcționalitate ”Negociere” prin intermediul căreia, puteți propune vânzătorului propriul preț pentru serviciul sau produsul dorit, fără a-l contacta în mod direct. Vânzătorul va primi propunerea Dvs. sub forma unei notificări în chat, având posibilitatea de a accepta, de a respinge. sau de a vă propune o altă ofertă. 

    6. Dacă pe pagina vânzătorului este afișat ratingul, țineți cont de acesta și citiți toate recenziile, astfel încât să puteți afla mai multe informații despre colaborările anterioare ale vânzătorului. 

    7. Abonați-vă la filtrele pe care le-ați selectat la căutarea unui produs, pentru a primi notificări atunci când va fi publicat un nou anunț potrivit intereselor Dvs. Notificările vor apărea atât pe versiunea desktop a site-ului, cât și pe aplicația mobilă. 

    8. Dacă e posibil, lăsați un feedback vânzătorului de la care ați cumpărat, îi veți ajuta astfel pe ceilalți utilizatori să facă o alegere potrivită și în același timp, veți încuraja vânzătorul să investească în propria dezvoltare. 

Fiți mereu conectat la contul Dvs., descarcând gratuit aplicația mobilă de pe App Store sau Play Market