Care sunt cele mai căutate accesorii și servicii pentru automobile de pe 999.md

21 июл 2021
333

Pe 999.md, în categoria Transport, se publică zilnic peste 4000 de anunțuri. Noi le-am analizat și am făcut o listă cu cele mai solicitate accesorii, servicii și produse pentru automobile pe care le găsiți cu ușurință pe 999.md:


Navigatorul reprezintă un accesoriu aproape indispensabil pentru automobil, atât pentru șoferii care iubesc să călătorească, cât și pentru cei cărora li se mai întâmplă să nu cunoască chiar toate străzile din țară. Prin urmare, dacă vă gândiți serios să cumpărați un navigator GPS, atunci ar fi bine să fiți atenți la următoarele caracteristici: diagonala și rezoluția ecranului, platforma hardware, memoria internă, interfața și opțiunile software-ului.

Scaunul auto este una dintre achizițiile obligatorii pentru un copil. Înainte de a-l alege pe cel potrivit, părinții au la bază anumite criterii: pentru unii este important producătorul sau prețul, pentru alții - rezultatele testelor de impact. În cele din urmă, scaunul de mașină ideal este acela care:

- Se conformează normelor de siguranță europene: ECE R44.03 sau R44.04 (apare înscrisă pe eticheta litera “E”);

- Se potrivește greutății și înălțimii copilului;

- Este montat corect, conform instrucțiunilor producătorului.

Întrucât traficul devine din ce în ce mai intens și haotic, o camera video auto este un accesoriu foarte important pentru șoferi. Principalul motiv este protecția personală – în caz de accident rutier sau incident în trafic șoferul își poate susține cauza folosind clipul înregistrat sau poate determina pe ceilalți participanți la trafic să-și păstreze calmul. Principalele caracteristici ale unei camere video de bord sunt calitatea imaginii, rezoluția, modul de alimentare, HDR (High Dynamic Range și ușurința instalării. 

Produse de curățare și lustruire, soluțiii care vă permit să păstrați culoarea mașinii, să protejați aspectul acesteia de influența soarelui și a ploii, să curățați interiorul mașinii de pete și murdărie și multe altele. Pe toate le găsiți într-o gamă variată în categoria Transport.

Tot în categoria Transport de pe 999.md puteți găsi o mulțime de oferte de servicii de vopsire și tonare. Le puteți analiza și alege ceea ce aveți nevoie în funcție de recenziile lăsate de alți utilizatori. 

Fie că sunteți în căutarea unui produs sau serviciul din lista de mai sus, fie că aveți nevoie de altceva pentru automobilul Dvs, nu ezitați să aruncați o privire pe 999.md în categoria Transport, s-ar putea să găsiți oferte mai repede decât vă așteptați.