Care sunt tipurile de conturi și tarife de pe 999.md?

21 июн 2021
563

Sigur mulți dintre utilizatorii noștri au întâlnit pe 999.md mai multe denumiri de conturi și tipuri de tarife. Ei bine, ne-am gândit să le analizăm pe rând și să explicăm care este diferența dintre ele și ce avantaje oferă fiecare.


Basic. Acesta este statutul atribuit tuturor conturilor la înregistrarea pe site-ul 999.md. Vă permite să utilizați toate funcționalitățile principale ale site-ului: publicarea anunțurilor, scrierea mesajelor în chat, scrierea recenziilor etc.

Pro. Acest tarif oferă persoanelor fizice acces la toate rapoartele analitice de pe 999.md. Statutul Pro oferă utilizatorilor, de asemenea, posibilitatea de a utiliza până la 20.000 pentru descrierea anunțului și face posibilă încărcarea a 20 de fotografii într-un singur anunț.

Premium. Acest tarif este destinat persoanelor juridice. Oferă aceleași funcționalități ca și tariful Pro, la care se adaugă posibilitatea de a vă automatiza afacerea cu 999 folosind API-ul și accesul la un program de reduceri și transferul de fonduri între conturi.

Pe lângă acestea, există, de asemenea, alte câteva tipuri de statut ale conturilor pe 999.md, care sunt atribuite utilizatorilor în funcție activitatea acestora pe site.

Persoană fizică. Statut atribuit implicit tuturor utilizatorilor și nu se modifică la activarea tarifului Pro sau Premium.

Dealer auto. Acest statut este atribuit conturilor de pe care au fost publicate 5 sau mai multe anunțuri în categoria „Transport”. Evidențierea acestor conturi permite utilizatorilor o căutare mai eficientă.

Agenție. Acest statut este atribuit tuturor conturilor de pe care au fost publicate 4 sau mai multe anunțuri în categoria „Imobiliare”. La fel ca punctul anterior, această stare vă permite să simplificați filtrarea atunci când căutați. La fel ca în punctul de mai sus, evidențierea acestor conturi permite utilizatorilor o căutare mai eficientă.

Magazin. Acest statut este primit de conturile oficiale ale magazinelor de pe site-ul 999.md. Magazinele vând produse noi. Acestea sunt marcate cu o pictogramă sub forma unui coș de cumpărături verde.

Cont Verificat. Statutul “Cont Verificat” indică faptul că utilizatorul a prezentat administraţiei datele sale cu caracter personal și a confirmat identitatea sa. Odată ce contul trece prin procesul de verificare, lângă numele de utilizator va apărea o pictogramă specială cu semnul , de culoare verde. Pentru a solicita verificarea contului, accesați meniul de setări 999.md.