Acum puteți naviga pe 999.md fără publicitate

25 мая 2021
5 560

Pe cât de informativă și utilă este în cele mai dese cazuri publicitatea, pe atât de enervantă se nimerește a fi în momentele în care încercați să vă țineți focusată atenția pe ceea ce aveți de făcut.


Dezactivați publicitatea pentru toate dispozitivele 

Noul nostru serviciu - Blocarea publicității vă permite să dezactivați toate anunțurile publicitare banner de pe site-ul web 999.md și din aplicația mobilă 999. Odată ce ați activat serviciul, publicitatea nu va mai fi vizibilă de pe niciun dispozitiv atunci când veți naviga pe 999.md.

Serviciul funcționează în baza unui abonament de 30 de zile care costă 30 de lei. Odată ce serviciul este activat, plata este retrasă lunar din contul 999.md. De exemplu, dacă ați activat serviciul pe 14 aprilie la ora 12:00, următoarea plată va fi extrasă din cont pe 14 mai la ora 12:00. Dacă în ziua plății automate nu există bani suficienți în cont, serviciul va fi dezactivat până la reîncărcarea contului. În acest caz, perioada de valabilitate a abonamentului va începe în momentul reîncărcării contului. 

Odată ce întrerupeți abonamentul, la sfârșitul perioadei achitate de 30 de zile publicitate va fi din nou vizibilă. 

Pentru a vă abona la serviciul Blocare publicitate, accesați cabinet personal pe site-ul 999.md sau meniul de setări al aplicației mobile 999. În același meniu, vă puteți  să întrerupeți abonamentul la serviciul Blocare publicitate.