Serviciul de promovare Booster fost actualizat!

5 мая 2021
3 078

Acum puteți activa Booster în doar doi pași simpli: introduceți bugetul zilnic, selectați durata promovării și … atât! Anunțul Dvs. va fi afișat în cele mai vizibile secțiuni ale site-ului 999.md așa încât să nimerească în vizorul al cât mai multor potențiali cumpărători. 


Sistemul de plată al serviciului Booster a fost, de asemenea, modificat. Acum, în loc de suma totală pentru promovare pe care era nevoie să o selectați înainte de activarea serviciului, veți alege un buget zilnic care va fi extras direct din contul Dvs. 999.md, în fiecare zi, pe întreaga perioada campaniei Booster. Dacă după 24 de ore bugetul nu a fost consumat în totalitate, banii rămași vor fi valabili pentru ziua următoare, suma pentru acea zi fiind completată cu bani din cont. 

Ce reprezintă Booster?

Booster este un serviciu care vă poate ajuta să promovați anunțul Dvs. pe 999.md prin afișarea acestuia în anumite secțiuni ale site-ului, așa încât să nimerească în câmpul vizual al persoanelor interesate.

Odată ce ați ales suma pentru promovare și ați activat serviciul Booster, Dvs. achitați doar pentru rezultatul real, pentru click-urile pe care le înregistrează anunțul Dvs.

Costul unui click - 20 bani.

Suma minimă în cont - 10 lei

Pentru a activa Booster, accesați ”Anunțurile mele”.