999 Business a împlinit 3 ani!

4 апр 2021
162

De 3 ani încoace, utilizatorii 999.md au posibilitatea de a urmări statisticile celor mai populare căutări de pe 999.md, de a fi la curent cu tendințele în materie de vânzări, de a accesa rapoartele financiare, de a efectua transferuri de bani între conturi. Acestea precum și multe alte funcționalități sunt incluse în tariful 999 Business - serviciu care astăzi împlinește 3 ani de la lansare. În ultimul an, tariful Business a fost completat cu multe opțiuni noi, iar mai presus de toate, a devenit gratuit!


Utilizatorii tarifului Premium pot publica acum anunțuri mai desfășurate. Pentru ei, numărul de caractere disponibile pentru un anunț a crescut de la 2.000 la 20.000, iar numărul de fotografii - de la 10 la 20. Utilizatorii mai avansați pot încărca anunțuri și le pot gestiona automat prin API.

În plus, toți utilizatorii tarifului Premium beneficiază de reduceri și bonusuri. Acestea se acumulează în funcție de suma totală a reîncărcărilor efectuate timp de o lună.  

Cu puțin timp în urmă a fost lansată o actualizare care oferă utilizatorilor tarifului Premium acces la setări suplimentare ale serviciului ”Auto - Republicator”. 

Ne bucurăm că serviciul nostru este de mare ajutor pentru utilizatori, atât pentru persoanele fizice cât și pentru antreprenori. Vă mulțumim nu numai că utilizați serviciile noastre, ci și pentru că ne lăsați mereu feedback cu privire la serviciul 999 Business, sugerându-ne idei noi! Cu ajutorul dumneavoastră, reușim să dezvoltăm servicii eficiente și accesibile. Urmează alte nouăți! Fiți alături de noi!