999.md inițiază colaborarea cu magazine

18 фев 2021
4 557

Pe 999.md puteți găsi orice, chiar și noile produse apărute în magazine! 

Mulți dintre voi ați observat deja că în unele categorii de pe site-ul 999.md există anunțuri marcate cu pictograma coșului 🛒  . De asemnea a apărut un nou filtru - „Magazine”. 


Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că am dat curs testării unei noi funcționalități, cu ajutorul căreia magazinele își vor putea încărca automat produsele pe 999.md sub formă de anunțuri. 

Cu alte cuvinte, pe 999.md va fi posibilă cumpărarea bunurilor direct de pe rafturile magazinelor.

Cine va beneficia de acest serviciu?

Noua funcționalitate va fi utilă pentru companiile mici, cu un buget de marketing modest, care nu își permit să cheltuiască sute de mii de lei pentru a lansa un canal de vânzare propriu. Pentru aceste companii, un magazin pe 999.md va reprezinta o modalitate accesibilă de a porni de la 0 vânzările sau de a testa piețe noi fără costuri prea mari. 

Cumpărătorii care sunt în căutare de produse la mâna a doua vor avea posibilitatea să compare diferite oferte analizând în același timp și prețurile pentru articolele noi. De asemenea, vor putea să selecteze produse pe categorii, să se aboneze la magazinul care le place și să primească notificări despre produsele noi.

Dacă aveți nevoie de serviciile de încărcare automată a produselor pe 999.md, completați acest formular, iar noi vă vom contacta.