Susținem producătorii autohtoni care au răspuns rapid nevoilor pe timp de carantină

27 мар 2020
1 115
0

Majoritatea companiilor au fost nevoite să-și închidă ușile, iar în timp ce unele sunt supuse riscului de a nu le mai deschide niciodată, altele și-au ”canalizat” energia și resursele spre a oferi populației produse absolut indispensabile în această perioadă critică: măști și soluții dezinfectante pentru mâini. 


999.md își exprimă susținerea pentru acești producători și în același timp, oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea la îndemână produse verificate.

În acest context, pe pagina principală a site-ului a fost adăugat un bloc dedicat producătorilor care au răspuns rapid la nevoile oamenilor în această perioadă dificilă. Toate anunțurile din acest bloc sunt gratuite. Astfel, 999.md, încurajează producătorii locali specializați sau care s-au reprofilat în producerea mărfurilor esențiale în perioada pandemiei: măști, soluții dezinfectante etc., să publice anunțuri pe site. 

Acest lucru reprezintă pentru companii o oportunitate de a-și eficientiza activitatea în contextul carantinei, iar pentru utilizatori - o măsură de siguranță.

Așadar, companiile care doresc să contribuie (sau doresc să recomande pe cineva) la acest proiect, ne pot contacta prin e-mail info@999.md sau la numărul de telefon al managerului 999.md: +373 76 030307

Ținem să vă informăm despre faptul că 999.md pregătește noi oferte pentru companiile care furnizează servicii la distanță și de livrare. 

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная