Luptăm cu anunțurile duplicate

18 сен 2019
2 896


Toți cei care au încercat să caute vreo ofertă pe site-ul 999.md, s-au confruntat cu problema anunțurilor duplicate. Noi primim adesea reclamații despre faptul că prin listele de anunțuri de pe site este foarte dificil de navigat, deoarece multe se repetă. Nu dorim ca utilizatorii noștri să-și piardă timpul, vizualizând anunțurile duplicate. Sarcina noastră principală este să fim de folos utilizatorilor noștri și să ne asigurăm că fiecare poate găsi ceea ce caută.



Echipa noastră lucrează activ și constant la îmbunătățirea platformei 999.md. Din acest motiv, am decis să introducem o nouă regulă pentru publicarea GRATUITĂ a anunțurilor, care va intra în vigoare începând cu ziua de astăzi. Regula dată va ajuta la reducerea numărului de duplicate.


Ce fel de regulă nouă?

Începând cu data de 19 septembrie 2019, pe site-ul 999.md va apărea o limită de anunțuri gratuite. Va fi posibil de publicat doar un singur anunț activ gratuit în fiecare subsecțiune.


Ce înseamnă „doar un singur anunț activ gratuit”?

Acest lucru înseamnă că, dacă deja ați publicat un anunț gratuit într-o subsecțiune, atunci, pentru a publica încă unul gratuit a doua zi, va trebui să ascundeți anunțul actual. Doar așa veți putea publica din nou un anunț gratuit.


 

Regula nouă nu afectează anunțurile existente. Ele pot fi editate, ascunse și afișate fără restricții.


Pot publica mai multe anunțuri gratuite?

Da, puteți, ca și înainte, să publicați gratuit anunțuri în diferite subcategorii. Puteți posta un anunț nou în fiecare zi, astfel încât acesta să apară din nou la începutul listei. Însă regula prevede că, mai întâi, va trebui să dezactivați anunțul actual.


La ce va ajuta această regulă site-ului? 

În primul rând, aceasta va reduce numărul de anunțuri duplicate din subsecțiuni. Adică, acum, răsfoind listele de anunțuri, pe pagina a 5-a, 10-a sau a 15-a nu se vor repeta anunțurile care au fost pe primele pagini.

În al doilea rând, în acest fel noi promovăm RELEVANȚA anunțurilor. Dacă ați publicat un anunț gratuit, ați vândut cu succes produsul, dar nu ați acordat timpul necesar pentru a dezactiva oferta dvs. de pe site, acum va trebui să faceți acest lucru. Doar prin dezactivarea anunțului precedent, veți putea publica din nou gratuit anunțuri de vânzare a produselor. 


Deci, acum nu va mai fi nici un anunț duplicat? 

Această regulă rezolvă doar o parte din problemele anunțurilor duplicate de pe site. Pe lângă aceasta, planificăm și o serie de măsuri, care vor ajuta la transformarea site-ului 999.md într-o platformă cu un conținut unic și divers. Noi lucrăm constant pentru a ne asigura că pe site este „ordine” și plăcut de navigat.


Eu public duplicate și nu sunt de acord cu această regulă

Noi deja am vorbit despre faptul că recent, am efectuat o analiză a conturilor, care postează de sute de ori aceeași ofertă. Din cifrele și datele obținute, putem spune cu siguranță: conturile care publică anunțuri unice obțin mai multe vizualizări și, în consecință, își vând mai rapid produsele și serviciile. Noi îi îndemnăm încă o dată pe utilizatori să posteze anunțurile în mod onest și să le promoveze, dacă au nevoie să-și vândă produsele mai rapid. Doar în acest fel veți putea profita la maxim de platforma de anunțuri 999.md, iar noi nu vom mai primi reclamații cu privire la duplicate.


Și încă ceva

Dorim ca orice persoană, care vrea să vândă ceva, să o poată face gratuit pe site-ul nostru. De asemenea, dorim ca orice persoană care dorește să cumpere ceva de pe 999.md, să o poată face cu ușurință.

Iar noi le mulțumim din nou utilizatorilor noștri fideli pentru faptul că ne-au permis să le cunoaștem dorințele cu referire la site. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ascultăm sugestiile și ideile la numărul de telefon 022 888 002 sau la adresa de e-mail info@999.md. Sugestiile la telefon sunt acceptate non-stop. De asemenea, răspundem la toate scrisorile în timpul orelor de lucru, în ordinea priorității.