Categoria „Imobiliare” pășește în spațiu 3D

13 авг 2019
2 156

Avem o veste mare pentru toți cumpărătorii și vânzătorii de imobiliare, proprietari și chiriași, companii de construcții și agenți imobiliari de pe 999.md. Harta din secțiunea “Imobiliare” a fost actualizată și are acum noi opțiuni, inclusiv modelarea 3D a obiectelor. Mai multe detalii despre actualizări citiți mai jos.



1. Au fost adăugate modele ale clădirilor în 3D

Acum utilizatorii 999 au posibilitatea de a roti clădirile și a le privi din unghiuri diferite. Obiectele modelate în 3D repetă cu exactitate arhitectura clădirilor și oferă posibilitatea de a înțelege, încă din faza de construcție, cum vor arăta imobilele finisate.


2. A apărut posibilitatea de a urmări porțiunea de pe hartă pe ecran complet

La cererea utilizatorilor, acum puteți accesa harta pe ecran complet, unde va fi indicat pinul imobilului vizat. Aceasta vă permite să vedeți mai multe detalii din localitate ca să înțelegeți mai exact unde se află obiectul.

Faceți clic pe imagine, pentru a deschide acest obiect pe hartă, vizualizată pe întreg ecran

3. Modul „satelit” a devenit mai convenabil

A fost actualizată funcția de vizualizare a străzilor în modul „satelit”. Acum, printre fotografiile clădirilor și caselor, veți putea vedea și obiecte tridimensionale direct din pagina anunțului.


Companiile de construcții, vânzătorii de imobiliare și proprietarii au ocazia să-și reprezinte obiectele în format 3D și să le demonstreze din cele mai reușite perspective. Pe hartă puteți alege unghiul cel mai favorabil pentru clienți și îl puteți apoi fixa în anunțul de pe 999.md.

Pentru mai multe informații despre serviciul de modelare 3D a obiectelor și despre noile opțiuni ale hărții actualizate, vă rugăm să ne contactați prin telefon +37376769997 sau prin e-mail info@999.md.

Vedeți niște exemple de imobile simulate în anunțurile de pe 999.md: Oasis, Delmar