Cum lucrăm cu 999 TRENDS PRO?

8 июн 2018
14 803

Prieteni, vă aducem o veste minunată – serviciul nostru analitic 999 Trends a devenit și mai fain: vă dăm acces la mai multe date, care sigur vă vor ajuta la creșterea vânzărilor. :)
Celor implicați activ în vânzările online și publicitate în general, le oferim pentru lucru pachetul Trends PRO.


Pentru cei care nu știu ce e 999 Trends, recapitulăm. 999 Trends este un serviciu analitic, care colectează statistici de pe 999.md. Trends vă ajută să aflați ce produse și servicii sunt cele mai populare și mai căutate de către utilizatorii site-ului (practice, fiecare cetățean al Moldovei!). Acest instrument vă permite să vedeți interogările de căutare în timp real. Adică, puteți vedea ce cuvinte introduc chiar acum în motorul de căutare vizitatorii 999.md.

Până recent, utilizatorii au putut beneficia doar de pachetul Trends Free: statisticile interogărilor de căutare în trend (ce a fost căutat mai activ pe site în ultimele 7 zile), topul interogărilor de căutare (ce se caută cel mai des în cursul săptămânii)
și analiza frazelor de căutare (cum anume utilizatorii își formulează căutările). Dar pentru o analiză mai amplă, acest lucru nu este suficient, așa că am decis să rezolvăm situația prin lansarea pachetului Trends PRO.

 

Ce este Trends PRO?

Trends PRO este un instrument de marketing, care colectează date statistice și ajută la analiza variațiilor sezoniere
a căutărilor de produse și servicii. Mai simplu spus, cu ajutorul statisticilor Trends PRO veți putea afla când e momentul potrivit să vă publicați anunțurile, ca acestea la sigur să fie văzute de către publicul țintă.

Ce oferă contul PRO?

În primul rând, statistici extinse. Pachetul Trends PRO vă oferă acces la informații pe o perioadă mai lungă decât pachetul Trends Free. În plus, puteți filtra datele în dependență de țară și dispozitiv (PC, smartphone etc.)

În al doilea rând, obțineți analitica prețurilor de pe piață în categoriile "Imobiliare" și "Transport". E bine cunoscut faptul că,
în Moldova, toți sunt interesați de case și mașini. De aceea, dacă aveți o afacere în aceste domenii, Trends PRO vă va fi foarte util.

Apropo, în categoria "Imobiliare" veți putea afla nu doar prețurile de vânzare-cumpărare, dar și costul mediu de închiriere
a unui apartament într-o anumită regiune. De exemplu, un apartament cu o odaie în sectorul Botanica, în bloc nou, este vândut la preț mediu de 25 500 euro. Iar chiria unui apartament cu două odăi în sectorul Rîșcani este de 220 euro pe lună.

Și în al treilea rând, la desert, obțineți acces la statisticile complete de prezență și la momentul publicării anunțurilor. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți, când sunt publicate anunțurile cel mai des și la ce oră este vizitată fiecare categorie.
De exemplu, anunțurile de vânzare a telefoanelor mobile sunt cel mai des publicate în prima parte a zilei, însă statisticile noastre arată că telefoanele sunt căutate mai ales seara. Acestea și multe alte date utile vor fi disponibile pentru Dvs împreună cu Trends PRO.

__________

Costul pachetului Trends PRO este de 999 lei pe lună.