Cum a fost la Chișinău Criterium 2018

14 мая 2018
978

Tradițional, în luna mai, echipele 999.md, Sporter și Mama.md transformă bulevardul central al capitalei într-o pistă pentru cicliști. Acest an nu a fost o excepție, chiar dacă vremea se schimba de la o clipă la alta. 


Așadar, pe 12 și 13 mai, Piața Marii Adunări Național a devenit punctul de întâlnire al celor care adoră plimbările pe bicicletă, dar și al cicliștilor profesioniști.

În prima zi, la întrecere s-au luat cei mai mici sportivi, cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani, depășind distanțele competitive ale Kids Criterium by Naturalis. Toți au primit medalii la finiș, iar cei mai rapizi din fiecare categorie de vârstă au urcat pe piedestal. Totodată, sute de copii de toate vârstele au parcurs distanța cursei distractive Kids Velo Fun, devenind parte a celui mai tare eveniment de ciclism destinat copiilor.

În cea de-a doua zi, natura a hotărât să pună la încercare sportivii, aceștia parcurgând 30 sau 60 km prin ploaie. În pofida timpului de afară, ei au depășit distanțele și au ocupat locuri de frunte. Totodată, cursa distractivă destinată tuturor amatorilor de ciclism Velo Fun by Skoda a fost amânată din cauza vremii instabile și va fi desfășurată în timpul apropiat, într-o zi senină și caldă.

Urmăriți noutățile pe criterium.md și nu ratați cea mai distractivă cursă de ciclism Velo Fun by Skoda. Fiecare participant 
va primi un tricou cadou!