999 vă cheamă la Hai Haiduci!

12 апр 2018
1 771
2

În 21 și 22 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra va avea loc grandiosul festival de muzică și sport
Hai Haiduci! by Salomon.


Timp de două zile, complexul se va transforma într-o scenă mare, unde toată lumea va putea găsi divertisment pe propriul gust. Vrei să urmărești o luptă de cavaleri? Poftim! Vrei să înveți cum să instalezi corect un cort? E simplu!
Hai Haiduci! by Salomon înseamnă cursuri de alpinism, master-classuri diverse, călărie, mersul cu ATV-urile prin Codrisecrete de supraviețuire și mișcarea cercetașilor. Dorești să mergi pe bicicletă sau să alergi pe poteca haiducilor din Codri? Nu-i o problemă! Înscrie-te pe site-ul haiduc.md și dă-i bătaie!

În afară de competițiile sportive, Hai Haiduci! by Salomon mai este și un festival de muzică. Printre muzicienii care vor evolua pe scena de la Vatra se numără: formațiile Tharmis, Lume și Millenium Band. Iar headlinerii festivalului vor fi legendarii 
Zdob si Zdub!

Intrarea pe teritoriul complexului este absolut liberă!

999.md sunt organizatorii Hai Haiduci! by Salomon și te invită să-ți petreci weekendul la unul dintre cele mai grandioase evenimente din această primăvară! Vă așteptăm pe toți la 21 și 22 aprilie, la complexul etno-cultural Vatra!

1 коммент. Добавить
tudornegara 16.04.2018 21:18.09 block
tudornegara
tudornegara
16.04.2018 21:18.09

oooooooooo
uuu

0
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная