Vă invităm la Puzzle Day!

6 мар 2018
1 674

În data de 25 martie 2018, la Tekwill, va avea loc cea de-a cincea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor Puzzle Day Castorland 2018, un eveniment pentru întreaga familie. Regulile campionatului sunt foarte simple: pentru asamblarea unei imagini de puzzle din 500 de piese, participanții au la dispoziţie două ore. Prima echipă care reuşeşte
să asambleze această imagine, iese învingătoare.


La eveniment pot participa copiii de peste 7 ani, părinții lor, buneii și bunicile, echipe de prieteni și alții. Iar pentru picii mai mici va fi amenajată o zonă specială de joacă. Participanții vor trebui să aleagă categoria amatori sau profesioniști, în funcție de nivelul de complexitate a puzzle-ului pe care vor să-l asambleze.

Primul campionat de asamblare a pieselor de puzzle din Moldova a avut loc în anul 2014, iar la acesta au participat circa 120 de persoane repartizate în 25 de echipe. Anul trecut, pe 19 martie 2017, s-a desfășurat cel de-al patrulea campionat Puzzle Day, la care au luat parte deja peste 350 de participanți din 88 de echipe. În cadrul acestuia, a fost stabilit un nou record, câștigătorii categoriei „amatori” asamblând puzzle-ul în 1 oră și 18 secunde.

Organizatorul Puzzle Day Castorland 2018 este cel mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md, iar proiectul 999.md este partenerul acestui eveniment unic în Moldova. Deja puteți să vă înregistrați pe Dvs și prietenii din echipă, accesând acest link.