Lifehack 8/10. Favorite

23 мая 2017
2 197

Salutare, prieteni!

Astăzi, din nou vrem să vă comunicăm despre beneficiile opțiunii cu care majoritatea deja s-au obișnuit. Cu toate acestea,
cel mai probabil sunt utilizatori care încă nu au adăugat în favorite rubrica „Favorite” :) Despre aceasta și vom vorbi.


Deci, ce o fi și asta?

Rubrica „Favorite” vă permite să creați o mapă personală cu anunțurile care vă par interesante. Aceasta vă ajută să vă reîntoarceți la anunțurile pe care le-ați pus deoparte, fără a le căuta din nou. 

În cazul în care anunțul nu mai este activ din anumite motive (autorul l-a șters), acesta va fi afișat în culori semitransparente. În plus, lista cu anunțuri poate fi redactată, prin eliminarea anunțurilor inactive sau printarea celor necesare.

Cum utilizați rubrica „Favorite”?

La deschiderea oricărui anunț pe 999.md, în stânga titlului veți observa o steluță. Aceasta este de culoare gri. Pentru ca să adăugați anunțul în „Favorite”, faceți un click pe aceasta, iar steluța va deveni galbenă. Asta înseamnă că anunțul a fost adăugat în mapa anunțurilor favorite. Pentru ca să-l găsiți, accesați „Favorite” din rândul unde sunt „Anunțurile mele” și „Contactele mele”.

La ce trebuie să mai atrageți atenția? 

Deasupra anunțurilor „favorite” va fi afișată cifra care indică numărul anunțurilor selectate. 

Cum funcționează aceasta în diferite versiuni ale site-ului? 

Această opțiune este accesibilă în toate versiunile site-ului 999.md - în cea standard pentru computer, în aplicația mobilă
și în versiunea mobilă a site-ului. 

Adăugând un anunț în favorite în una din versiunile site-ului, neapărat veți avea posibilitatea să-l vedeți și în alte versiuni - aplicația automat sincronizează acțiunile Dvs. Puteți verifica :)

În afară de asta, dacă în versiunea pentru computer notificările se află în rândul de deasupra spațiului principal, (deasupra anunțului, în rând cu „Anunțurile mele” și „Contactele mele”), atunci în versiunea mobilă și în aplicație veți găsi acest compartiment în meniul de bază, accesându-l în partea stângă a paginii.

Această opțiune este atât de comodă, încât potrivit datelor statistice, utilizatorii 999 adaugă anunțuri în rubrica „Favorite” în fiecare secundă!
                                                                                        _____________

Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să utilizați 999.md și mai productiv :)

Mulțumim!