Puzzle Day 2017. Cum a fost?

20 мар 2017
1 852

În data de 19 martie, în centrul comercial Grand Hall a avut loc cel de-al patrulea campionat de asamblare la viteză a
puzzle-urilor „Puzzle Day Castorland 2017”. Cel mai popular panou de anunțuri online din Moldova, 999.md a susținut această întrecere care, tradițional, are loc primăvara, fiind co-organizatorul evenimentului.


În acest an, au hotărât să se întreacă în asamblarea puzzle-urilor aproape 400 de persoane, repartizate în 88 de echipe. Organizatorii le-au propus celor care sunt siguri în puterile sale și se consideră profesioniști să rezolve un puzzle puțin mai complicat decât cel care a fost oferit „amatorilor”. Și-au încercat puterile și echipa formată din angajații 999.md.

Puzzle Day este posibilitatea de a petrece timpul vesel și interesant alături de familie și prieteni. Atmosfera din sală era la fel ca în cadrul unei întreceri de nivel internațional când fiecare secundă contează, iar piesele de puzzle sunt asamblatе în baza unei anumite strategii.

Copilașii care încă nu pot rezolva puzzle-uri s-au distrat împreună cu animatorii, prezenți la eveniment datorită partenerilor întrecerii. Pentru ei, două ore au trecut pe neobservate.

Câștigătorii „Puzzle Day Castorland 2017” au primit diplome și premii din partea organizatorilor, dar și din partea partenerilor campionatului.

Puzzle Day este organizat de cel mai popular forum pentru femei din Moldova - Mama.md.

Galerie photo