999.md împlinește 17 ani!

5 дек 2016
1 882


Noi astăzi suntem omagiați! Felicitați-ne! „999” împlinește 17 ani!

La șaptesprezece ani în fiecare dintre noi se trezește rebelul! Dorești să distrugi hotarele, să experimentezi (uneori chiar și asupra ta). Vrei să explorezi ceva nou, să înveți din greșeli și să cauți cu sufletul deschis!

La 17 ani, suntem cu un pas mai aproape de ceea, ce dorim să devenim. Despre ce vă spunem? Despre faptul că astăzi împlinim 17 ani, și înaintăm așa cum ne spune inima, fără să simțim obstacole și dificultăți, fapt ce înseamnă că noi creștem și devenim mai buni.

În acest an, am realizat multe lucruri noi:

·  Cont verificat – acum utilizatorii au devenit un pic mai onești unii cu alții…și cu noi :)

·  Am adăugat convertorul prețului, în anunțuri și în liste – da, da, în Moldova, deseori totul se măsoară în o altă valută. Atunci, să vă fie mai ușor să vă orientați în prețuri.

·  Confirmare SMS a numărului – pur și simplu ca să fie.

·  Am lansat catalogul de Imobiliare noi și Mașini noi – da, avem ambiții și visele pot deveni realitate!

·  Am adăugat posibilitatea de a încărca panorame și GIF-uri în anunțuri – este atât de comod! Anunțurile au devenit mai vii :)

·  Am introdus prețul negociabil – noi pur și simplu ne-am înțeles cu D-voastră să facem acest lucru ;)

·  Anul acesta am introdus restabilirea parolei prin intermediul login-ului și numărului de telefon - este atât de neplăcut atunci când ai un cont și istoria e lungă, și abonări sunt multe, și nu vrei să le pierzi. Noi înțelegem.

·  Am lansat peste 15 actualizări destinate aplicațiilor mobile și de asemenea am îmbunătățit versiunea mobilă.

·  Și căutarea pe site a devenit mai „inteligentă”. Noi ne bucurăm de acest fapt, sperăm că și D-voastră vă place.

Am avut nu doar un an cu multe experimente asupra proiectului dar de asemenea și asupra echipei. Am ajutat la organizarea multor evenimente sportive marcante din toată țara. Ba chiar am reușit să desfășurăm festivalul de muzică electronică în Transnistria :)

Mai dorim să menționăm, că împreună cu D-voastră am reușit să instalăm în centrul Chișinăului un monument dedicat monedei de 1 ban :)

Și mai avem multe să vă spunem, de exemplu despre faptul că am soluționat 1501 sarcini în elaborarea proiectului și am scris 55635 rânduri de cod.

Dar nici acesta nu este cel mai important fapt! Cel mai important este faptul că D-voastră sunteți alături de noi în toți acești 17 ani. Ne îndrumați, ne educați, uneori vă supărați, alteori ne lăudați, dar… totuși ne sunteți alături.

Vă mulțumim mult!

Ai D-voastră „999”