«999» au inaugurat monumentul unui ban

13 окт 2016
3 724

Prieteni, astăzi la Chișinău a apărut un nou monument, la crearea căruia a contribuit fiecare dintre noi!  În apropierea blocului central al ASEM am inaugurat  monumentul celei mai mici monede moldovenești - 1 ban. 


Acest fapt a fost posibil datorită fiecărui ban pe care l-am colectat din anunțurile de pe portalul 999.md. Am conceput acest proiect cu mult timp înainte și doar cu ajutorul vostru și în colaborare cu art proiectul  Chișinău Is ME, ideea noastră a fost realizată.

Noul monument arată foarte interesant  - diametrul noului obiect de artă constituie 170 cm. Potrivit ideii moneda este "greșită", deoarece stema pe revers este cu susul în jos, ceea ce, din punct de vedere a numismaticii, adaugă un plus de valoare. O astfel de monedă este foarte rară și poate aduce proprietarului noroc. Sperăm că instalația nu va fi doar un obiect de artă, dar, de asemenea,un adevărat talisman bănesc al orașului.


Grăbiți-vă să vizitați moneda, să faceți cât mai multe selfie, distribuindu-le în rețelele de socializare cu hashtag-ul # 999.md :)